RECARO Stadion-sæder

Selv en ægte mester har fortjent en pause engang imellem

Det ultimative fodbold-sæde

Når bænken er verdensklasse

Verden over er RECARO valget, når spillere og VIP-sektionen skal forkæles med siddepladser udover det sædvanlige. Hvad der startede som en vennetjeneste for en træner med rygproblemer har i dag spredt sig til spillerbænke og stadions i alle større ligaer ikke bare som en luksus, men en ergonomisk løsning, der maksimerer komforten for high performance sportsfolk.

En tjeneste blev til et fænomen

Det hele startede i 94'...

…da en træner med rygproblemer fik installeret et specialbygget bilsæde ved siden af spillerbænken. En hurtig løsning, som voksede langt ud over, hvad nogen havde forestillet sig.

Det sæde inspirerede nemlig det, som i dag er kendt verden over som et symbol på eksklusivitet og professionalisme i internationale fodboldklubber: RECARO spillerbænken.

Stadion-sædet er bygget på mere end 100 års erfaring med sæder og er designet til at have komfort i højsædet – fra det formfittede skål-agtige sæde til den kraftfulde sædevarme.

Undgå skader og kolde spillere

Hold hele holdet varmt

Det er ikke bare i bilen, at verdens største fodboldstjerner sidder på RECARO-sæder – spillere, trænere og fysioterapeuter sætter deres lid til RECAROS ekspertise, når de sidder på stadion.

Det skræddersyede, ergonomisk designede sæde med det stramme design og ikke mindst den kraftfulde sædevarmer sparer spillerene for problemer med muskelspændinger, blodcirkulation, hovedpiner og koncentrationsbesvær. På den måde slipper man for forfrosne indskiftningsspillere, men kan i stedet holde hele truppen klar til kamp – også i sne og slud.

Vil du vide mere?

Kontakt Innoseat A/S:

rds@innoseat.dk
+45 20 77 77 24